Español Català

"Soller, corazon Sempre verd"

Infraestructura

Les instal·lacions de l'empresa s’ubiquen al polígon industrial de Son Angelats, a Sóller, a una nau de nova construcció. L'espai es va planificar a una única cota, comuna per a totes les àrees i una esplanada al voltant de la nau, que dirigeix la circulació dels vehicles. A la part posterior de l'estructura i a l’interior d’aquesta, es localitzen els diferents contenidors, per l'abocament dels respectius residus. A la mateixa estructura s'ubiquen les oficines de Sóllerecicla.

replique montre replica uhren

Les instal·lacions es completen amb una bàscula electrònica que permet la pesada de camions i tràilers de fins a 60 tones, que ens ajuda realitzar un control exhaustiu de l'entrada i sortida de residus.

 

 


 

cheap air max cheap nike air max classic bw cheap nike free 5.0 cheap air max 90
Accions ambientals
Contamos

Recuperació de metalls

Recollim i acceptem tot tipus de ferralla i metalls, incloent productes fèrrics i no fèrrics per al seu correcte reciclatge. S'ofereix...

Veure més
Soller recicla

Diseño: diptere.com

Sóller Recicla S.L. és gestor de residus com a operador a nivell estatal i és transportista de residus perillosos i no perillosos (NIMA 0700007259). Inscrit en el registre d'empreses amb risc d'amiant (RERA 07/00098).

Tots els drets reservats Sollérecicla 2013. Avis legal

  • Segueix facebook

"Soller,

corazon

Sempre verd"